Llogar grua elevadora per pintar façanes

Una grua elevadora és un petit vehicle industrial, que té una plataforma de forquilla accionada per motor i fixada a la part davantera, que es pot pujar i baixar per introduir-la sota una càrrega per aixecar-la o moure-la. Si vols llogar grua elevadora per pintar façanes, hi ha algunes coses que cal saber primer.

Components que has de conèixer a l’hora de llogar grua elevadora per pintar façanes

En llogar grua elevadora per pintar façanes heu de saber que consta d’una varietat de components necessaris per realitzar la tasca de manera eficaç. Des del bastidor de la grua, la font d’energia fins al contrapès són essencials perquè aquesta funcioni de manera perfecta.

 • El bastidor de la grua elevadora: És el component més important que forma la base de la màquina. Tots els components clau de la grua elevadora estan units al bastidor del carretó.
 • El contrapès: És un pes de ferro colat fixat a la part posterior. El seu objectiu és contrarestar la càrrega que s’està aixecant.
 • La font denergia: Consisteix en un motor de combustió interna. El motor pot ser alimentat per GLP, GNC, dièsel i gas natural.
 • El carro: Serveix de base al carretó elevador. Aquest es fixa en els rails del pal perquè es pugui moure fàcilment cap amunt i cap avall.
  El pal: És una part vertical que eleva i empeny les càrregues.

Assegura’t que, en llogar grua elevadora per pintar façanes, tingui tots aquests components i així aconseguir una feina de qualitat i sense cap inconvenient.

Llogar camió ploma per a treballs de construcció a Girona

Aquest tipus de camió és el sant grial de la construcció. En llogar camió ploma per a treballs de construcció a Girona, és important que sàpigues que aquests camions exerceixen 3 tipus de funcions diferents, amb tres peces essencials, fent que la combinació es creï un element imprescindible per a qualsevol obra de construcció.

Components a tenir en compte en llogar camió ploma per a treballs de construcció

Un camió amb ploma és un vehicle amb una ploma extensible muntada a la plataforma o al sostre. Es pot utilitzar per elevar els treballadors a la part superior d’un pal telefònic o elèctric, oa una teulada alta.

També coneguts com a camions amb ploma aèria, aquests camions són bastant comuns a les ciutats. Els components més importants que has de tenir en compte en llogar camió ploma per a treballs de construcció són els següents:

 • La grua hidràulica és el primer aspecte que cal tenir en compte en l’ús d’un camió ploma. Aquesta permet aixecar objectes pesants i de formes poc convencionals, del terra al sostre.
 • La plataforma del camió ploma és la plataforma que permet transportar objectes a diferents zones de l’obra de construcció.
 • L’elevador del personal els permet assolir i inspeccionar l’obra des de diferents angles de vista i percepció, fent més eficaç la feina.

En termes generals en llogar camió ploma per a treballs de construcció a Girona, obtindràs una peça essencial a qualsevol obra, perquè aquest augmenta l’eficiència, la seguretat i la versatilitat de qualsevol construcció.

Lloguer de camió amb caixa tancada a Girona

Si estàs buscant lloguer de camió amb caixa tancada a Girona, hi ha certes coses que has de saber primer. Aquests són camions comercials que se solen utilitzar per transportar diferents tipus de càrrega com a mobles, paquets i moltes coses més. La manera més comuna de llogar aquest tipus de camions és per a mudances.

Què cal saber abans de llogar un camió amb caixa tancada a Girona

Al moment de voler accionar un lloguer de camió amb caixa tancada a Girona, és important que coneguis la manera com es treballa, per oferir-te el millor servei:

 • Grandària de la caixa tancada: Normalment hi ha diferents mides, però et recomanem les de 6 o 8 metres, ja que solen ser les més pràctiques.
 • Pes de la càrrega: Depenent de la mida del camió es poden treballar amb diferents pesos. Un camió de 6 metres pot carregar 12.000 kg i el de 8 metres, 15.000 kg.
 • Llicència del xofer: L’empresa sempre assegurarà que el xofer tingui una llicència de conduir especialitzada per a aquest tipus de camions, evitant possibles inconvenients.
 • Alçada: És àrea del terra de la caixa fins al sostre de la mateixa, on es posarà la càrrega. Les mides usuals solen ser de 2.5 metres en endavant, però et poden ajudar a trobar l’alçada perfecta per a tu.

Assegureu-vos de contractar una empresa òptima i segura per al lloguer de camió amb caixa tancada a Girona. Una empresa que us ofereixi accessibilitat, confiança i un servei de qualitat personalitzat que us ajudin a trobar la millor caixa tancada per als vostres requeriments.

Cistella elevadora per a treballs de pintura

Una cistella elevadora o plataforma d’elevació es tracta d’un conjunt d’equips dissenyats per desplaçar l’operari a la cambra de pintura al llarg del producte per optimitzar el procés de neteja o pintura. Aquestes estan classificades per capacitat, nombre de persones i mida física.

Què és una cistella elevadora per a treballs de pintura

La cistella elevadora substitueix tot tipus d’escales i bastides, creant així una zona de treball segura i còmoda, accelerant diverses vegades el procés, i lliurant una feina de més qualitat i eficàcia.

La plataforma és impulsada per un motor pneumàtic al llarg de la paret. La velocitat de pujada/baixada de la cistella es regula per mitjà de les papallones pneumàtiques situades a les obertures d’entrada de les cavitats del cilindre. Es pot accionar mitjançant un cilindre pneumàtic, molt similar al dels cotxes o cotxes.

Característiques d’una cistella elevadora

Les característiques principals amb què compta una cistella elevadora per a treballs de pintura o un altre tipus de treballs on sol ser necessària, són:

 • S’utilitzen per aixecar el personal per fer feines o per transportar el personal.
 • Està composta per laterals expandits, puntera, barana, traus per a l’acollador i terra sòlid antilliscant.
 • Té una obertura cap a dins i/o una porta amb tancament automàtic, depenent de la seva elecció i dels requeriments.
 • El pes de prova desmuntable està inclòs a les butxaques del carretó.

Una cistella elevadora també té altres característiques opcionals disponibles per triar, incloent: orella dʻelevació dʻun punt, sostres de metall sòlid i expandit, i pintura personalitzada o acabats galvanitzats.

A Grualpa estem especialitzats en el lloguer de vehicles equipats amb cistella elevadora sense conductor. No dubtis a contactar-nos per pressupostar el lloguer de tota mena de vehicles industrials sense conductor.

Grua per a feines d’il·luminació exterior

La il·luminació correcta d’un lloc de treball és important per a la seguretat i la salut ocupacional de les persones que hi treballen. Una grua per a treball d’il·luminació exterior pot ser de gran suport, ja que garanteix una bona visibilitat en tot moment i evita accidents laborals.

Per què llogar una grua per a feines d’il·luminació?

Actualment, la tecnologia ha evolucionat per generar maquinàries que ajudin els seus usuaris, amb components de qualitat, versatilitat de funcionament, dissenys còmodes i col·locant abans de res la seguretat i la protecció de l’operari.

Les grues per a treball d’il·luminació exterior són maquinàries molt útils, ja que el seu ús permet més avenços en la tasca que s’estigui realitzant, sigui aquesta de construcció, de reparació o fins i tot de rescat.

Les grues d’il·luminació són crucials per a constructores i serveis de manteniment, ja que aquestes permeten treballar de forma adequada en espais foscos com túnels o exteriors en horaris nocturns, sent aquest, un avantatge perquè pot minimitzar el temps de lliurament del treball o contracte

Pots llogar diversos tipus de maquinàries i vehicles, d’última generació i marques reconegudes com MOVEX, entre ells grues i camions amb cistella o plataformes elevadores per a persones, que permeten exercir treballs d’il·luminació, construcció, reparació, pintura, vigilància i jardineria.

Grualpa s’adapta a les teves necessitats en oferir-te grues de diferents abasts, amb models que et poden acostar fins als 23 metres d’alçada. Tingues en compte que per llogar alguns dels nostres vehicles has de comptar amb el degut carnet de conducció.

Llogar plataforma amb erugues o “aranya” a Girona

A Grualpa, disposem per llogar sense conductor una plataforma amb erugues o també anomenada “aranya” a Girona. Una de les avantatges que tenim, es que aquesta plataforma pot treballar amb pendent màxima de 15º,  es a dir, a on no pot treballar una plataforma normal, aquesta màquina si disposa d’aquesta possibilitat.

Una altre de les avantatges que té es que aquesta “aranya” no té potes com les convencionals. El sistema amb el que ve equipada fa que s’autonivelli sola, porta 2 cilindres en la base i porta un sistema on s’autonivella sola, no fan falta les potes.

La plataforma amb erugues pot funcionar amb dièsel o amb electricitat, sent així molt més versàtil. Té capacitat per dues persones i pot treballar a una alçada de 16 metres, i de lateral a 7 metres depenent de l’alçada.

Podem veure la màquina en acció en els següents videos:

 

Per què llogar un camió amb plataforma elevadora a Girona

El camió amb plataforma elevadora és una eina especialitzada en treballs de construcció i manteniment d’infraestructures en alçada, com a instal·lació d’enllumenat públic, entre d’altres funcions.

Característiques del camió amb plataforma elevadora

Repassem les particularitats d’aquesta eina tan necessària per a tasques que requereixin accés a l’alçada, per això és essencial per als constructors, electricistes o per a tasques de decoració i col·locació d’avisos de tota mena.

 • Compten amb una grua que inclou una cistella per a un o dos treballadors
 • Inclou potes de suport davanteres i posteriors per estabilitzar la plataforma
 • Cistella d´alumini de baix pes i alta resistència
 • S’instal·la sobre un camió de fins a 3500 kg.
 • Funcionament hidràulic amb comandaments proporcionals
 • Es controla des del camió i des de la plataforma

A Grualpa us oferim de lloguer el nostre camió amb plataforma elevadora ubicat a Girona. Els nostres vehicles es lloguen sense operador, però no requereixen un carnet especial per conduir-lo, si compta amb la llicència B1. Podrà operar-lo sense cap problema.

De la mateixa manera es recomana que l’operador de la plataforma compti amb la formació necessària per al correcte funcionament i compliment de totes les normes de seguretat, ja que en tractar-se de treball en alçada s’han de vigilar tots els possibles riscos tant per a l’operador, treballadors i les persones que es trobin al lloc de l’operació.

Com operar un camió grua

El treball d’operar un camió grua no és fàcil si no es té certa experiència o destresa, per tant, s’haurà de comptar amb una bona preparació i comptar amb l’experiència necessària per fer la tasca de la manera correcta i complir tots els protocols de seguretat.

Consells per operar un camió grua

Per ser operador de camió grua cal estar al dia quant al correcte maneig de cada tipus dequip, a continuació, enumerem una sèrie de consells per al correcte exercici.

 • Cal comptar amb la instrucció requerida per al càrrec
 • Comptar amb tots els implements de seguretat abans de cada tasca
 • Realitzar una revisió prèvia de l’equip i assegurar que es trobi en condicions òptimes
 • Inspeccionar el lloc de treball i identificar possibles riscos a l’operació
 • Repasseu les taules de càrrega per evitar una sobrecàrrega de l’equip
 • No utilitzar el telèfon mòbil i evitar distraccions
 • Verificar el correcte encès i apagat de la grua
 • Repassar el pla de treball

Seguint aquestes pautes l’operador podrà fer la feina amb èxit, mantenint segur el seu entorn de treball i la càrrega que estigui mobilitzant. De part de l’empresa Grualpa, es garanteix que els equips que es lloguen estan en perfectes condicions i preparats per a la tasca que se’ls assigni.

A Grualpa tenim a la vostra disposició diversos models de grues per adaptar-vos a diversos requeriments. Com que és un servei sense operador es recomana que el treball sigui realitzat en tot moment per personal qualificat.

On llogar un camió amb plataforma elevadora a Girona?

El camió amb plataforma elevadora és una eina especialitzada en treballs de construcció i manteniment d’infraestructures en alçada, com a instal·lació d’enllumenat públic, entre d’altres funcions.

Característiques del camió amb plataforma elevadora

Repassem les particularitats d’aquesta eina tan necessària per a tasques que requereixin accés a l’alçada, per això és essencial per als constructors, electricistes o per a tasques de decoració i col·locació d’avisos de tota mena.

 • Compten amb grues que inclouen una cistella per a un o dos treballadors
 • Inclou potes de suport davanteres i del darrere per estabilitzar la plataforma
 • Cistella d´alumini de baix pes i alta resistència
 • S’instal·la sobre un camió de fins a 3500 kg.
 • Funcionament hidràulic amb comandaments proporcionals
 • Es controla des del camió i des de la plataforma

A Grualpa us oferim en lloguer els nostres vehicles amb plataforma elevadora ubicats a Girona amb alçades que poden arribar fins a 25 metres. Els nostres vehicles es lloguen sense operador, però no requereixen un carnet especial per conduir-lo, si compta amb la llicència B1. Podrà operar-lo sense cap problema.

D’igual manera es recomana que l’operador de la plataforma compti amb l’ensinistrament necessari per al funcionament correcte i el compliment de totes les normes de seguretat, ja que en tractar-se de treball en altura s’han de vigilar tots els possibles riscos tant per a l’operador, treballadors. i les persones que es trobin al lloc de l’operació.

Llogar camió bolquet a Girona

Un camió bolquet és un vehicle de càrrega pesada amb la capacitat de posseir una plataforma basculant que facilita la descàrrega del material transportat, en aquest article us orientarem sobre les millors opcions per llogar un camió bolquet a Girona.

Característiques del camió bolquet a Girona

El principal avantatge del camió bolquet es troba en el mecanisme per descarregar el material transportat, que no requereix força humana en ser operat fàcilment pel conductor del camió.

També pot ser usat com un camió de caixa oberta, per mobilitzar mercaderies que puguin ser carregades i descarregades a paletes amb l’ús d’un muntacàrregues. Entre altres característiques podem esmentar.

 • Volums de càrrega des de 7 metres cúbics a 51 metres cúbics.
 • Poden posseir dos o quatre eixos.
  El seu principal ús és per a la indústria de la construcció, mineria, agricultura i manteniment.
 • Consten d’una caixa basculant i porta per buidat que s’opera mitjançant un sistema hidràulic que activa uns pistons que eleven i retreuen la batea de càrrega, tot això usant l’energia del motor del camió.

Actualment és indispensable l’ús d’aquests tipus de camions a les obres de construcció, per la qual cosa us aconsellem una de les millors en el ram del lloguer de camions de càrrega. A Girona es pot comptar amb la correcta assessoria i els millors equips.

Grualpa és una empresa amb 25 anys de servei que s´especialitza en el lloguer d´aquest camió i altres mitjans de càrrega i mobilització de mercaderies a Girona. Oferim el servei sense conductor.