Cistella elevadora per a treballs de pintura

Una cistella elevadora o plataforma d’elevació es tracta d’un conjunt d’equips dissenyats per desplaçar l’operari a la cambra de pintura al llarg del producte per optimitzar el procés de neteja o pintura. Aquestes estan classificades per capacitat, nombre de persones i mida física.

Què és una cistella elevadora per a treballs de pintura

La cistella elevadora substitueix tot tipus d’escales i bastides, creant així una zona de treball segura i còmoda, accelerant diverses vegades el procés, i lliurant una feina de més qualitat i eficàcia.

La plataforma és impulsada per un motor pneumàtic al llarg de la paret. La velocitat de pujada/baixada de la cistella es regula per mitjà de les papallones pneumàtiques situades a les obertures d’entrada de les cavitats del cilindre. Es pot accionar mitjançant un cilindre pneumàtic, molt similar al dels cotxes o cotxes.

Característiques d’una cistella elevadora

Les característiques principals amb què compta una cistella elevadora per a treballs de pintura o un altre tipus de treballs on sol ser necessària, són:

  • S’utilitzen per aixecar el personal per fer feines o per transportar el personal.
  • Està composta per laterals expandits, puntera, barana, traus per a l’acollador i terra sòlid antilliscant.
  • Té una obertura cap a dins i/o una porta amb tancament automàtic, depenent de la seva elecció i dels requeriments.
  • El pes de prova desmuntable està inclòs a les butxaques del carretó.

Una cistella elevadora també té altres característiques opcionals disponibles per triar, incloent: orella dʻelevació dʻun punt, sostres de metall sòlid i expandit, i pintura personalitzada o acabats galvanitzats.

A Grualpa estem especialitzats en el lloguer de vehicles equipats amb cistella elevadora sense conductor. No dubtis a contactar-nos per pressupostar el lloguer de tota mena de vehicles industrials sense conductor.