Camió equipat amb cistella i plataforma elevadora: Lloguer i usos recomanats

Els camions equipats amb cistella i plataforma elevadora ofereixen als clients diversos beneficis per a donar suport a la qualitat en cadascun dels seus treballs. Fer ús d’aquests camions, garanteix la seguretat i l’execució de diverses tasques en diversos sectors, especialment en el camp de la construcció.

Usos més freqüents del camió amb cistella i plataforma elevadora

Si necessites realitzar tasques de neteja, organització d’esdeveniments, o treballs que demanin gran mobilitat, llogar un camió equipat amb cistella i plataforma elevadora és la millor opció. Les plataformes amb les que compta, són especials perquè dur a terme aquest tipus d’activitats, resulti més senzill.

Així mateix, els sectors de la construcció, elèctric i de manteniment industrial, no poden prescindir d’aquest tipus de serveis per donar suport a la seguretat i l’eficàcia en cada obra. D’altra banda, si el que necessites és instal·lar llums nadalenques, o mantenir el jardí en ordre, llogar aquest tipus de camions, pot ser de molta utilitat.

Característiques del camió equipat amb cistella i plataforma elevadora

Una de les particularitats destacades amb què compta aquest camió, és que disposa d’una cistella elevadora que permet assolir àmplies altures. També posseeix altres atributs importants com les seves potes, (del darrere i davanteres), les quals són totalment rectes. Això permet que s’adapti fàcilment a treballs que es duguin a terme a la ciutat. Aquestes són altres de les seves especificacions:

  • Marca de l’camió: Iveco.
  • Marca de la cistella: Movex.
  • Alçada de treball: 16 m.
  • Estat de l’camió: nou.

Cal destacar, que aquests camions compten amb cistella elevadora i no necessiten de carnet especial per conduir-los. Amb una llicència B1, és més que suficient. És per això, que el seu ús és tan sol·licitat per la gran majoria dels conductors.