Llogar camió bolquet a Girona

Un camió bolquet és un vehicle de càrrega pesada amb la capacitat de posseir una plataforma basculant que facilita la descàrrega del material transportat, en aquest article us orientarem sobre les millors opcions per llogar un camió bolquet a Girona.

Característiques del camió bolquet a Girona

El principal avantatge del camió bolquet es troba en el mecanisme per descarregar el material transportat, que no requereix força humana en ser operat fàcilment pel conductor del camió.

També pot ser usat com un camió de caixa oberta, per mobilitzar mercaderies que puguin ser carregades i descarregades a paletes amb l’ús d’un muntacàrregues. Entre altres característiques podem esmentar.

  • Volums de càrrega des de 7 metres cúbics a 51 metres cúbics.
  • Poden posseir dos o quatre eixos.
    El seu principal ús és per a la indústria de la construcció, mineria, agricultura i manteniment.
  • Consten d’una caixa basculant i porta per buidat que s’opera mitjançant un sistema hidràulic que activa uns pistons que eleven i retreuen la batea de càrrega, tot això usant l’energia del motor del camió.

Actualment és indispensable l’ús d’aquests tipus de camions a les obres de construcció, per la qual cosa us aconsellem una de les millors en el ram del lloguer de camions de càrrega. A Girona es pot comptar amb la correcta assessoria i els millors equips.

Grualpa és una empresa amb 25 anys de servei que s´especialitza en el lloguer d´aquest camió i altres mitjans de càrrega i mobilització de mercaderies a Girona. Oferim el servei sense conductor.