Llogar Camió cistella de 25 metres a Girona

Un camió cistella és un vehicle que munta una grua telescòpica per a l’elevació de personal perque pugui tenir accés a una alçada de fins a 25 metres per fer diversos tipus de treballs de manera segura. Anem a enumerar els avantatges d’utilitzar un camió cistella de 25 metres.

Característiques del camió cistella de 25 metres

El camió cistella de 25 metres és ideal per realitzar feines d’alçada, per la qual cosa és una eina indispensable per al manteniment de xarxes elèctriques, enllumenat, construcció i manteniment en espais elevats entre d’altres activitats.

Té espai per elevar fins a dues persones amb material de treball, entre d’altres característiques tècniques podem citar:

  • Compta amb estabilitzadors hidràulics de seguretat rectes, per la qual cosa no cal espai lateral.
  • Desplaçament lateral de fins a 12 metres.
  • Cistella d’alumini lleuger i resistent a la corrosió amb capacitat de fins a 250 quilos.
  • Rotació de la cistella en 90 graus
  • Funcionament de la grua amb comandaments hidràulics de fàcil conducció per qualsevol operari.
  • Estabilitzadors automàtics i totes les mesures de seguretat.

A la ciutat i provincia de Girona podem recórrer a empreses especialitzades en el lloguer d’aquest tipus de maquinàries pesades, comptant amb l’assessorament dels millors professionals del ram.

A Grualpa podeu llogar el millor camió amb cistella elevadora que s’adapti als vostres requeriments. Els nostres vehicles es lloguen sense operador, però no requereixen un carnet especial per conduir-lo, si compta amb la llicència B1. Podrà operar-lo sense cap problema.