Lloguer de camions sense conductor a Girona

Llogar camions sense conductor contribueix a estalviar diners per concepte del servei. A més, un altre dels avantatges de llogar camions sense conductor és que tindràs més flexibilitat horària, ja que l’operativitat del vehicle no depèn del conductor contractat sinó de tu mateix. Donades les avantatges en temps i diners, aquí et mostrem on et convé llogar camions sense conductor a Girona.

On llogar camions sense conductor a Girona?

A Girona pots disposar del millor servei de lloguer de vehicles que et permetrà desenvolupar els treballs de mobilització de materials o mercaderies de forma ràpida i segura. Així que, si necessites  del lloguer de camions sense conductor a Girona et recomanem contactar a l’empresa especialista en l’àrea, Grualpa.

A Grualpa pots trobar una gran varietat de camions sense conductor que s’adapten als teus requeriments particulars. Entre els camions que té disponibles Grualpa estan els següents:

  • Camions amb plataformes elevadores de persones
  • Camions ploma
  • Camions cistella de 14, 16 i 18 metres
  • Telescòpica de 20 metres
  • Camions articulats telescòpics
  • Camions de caixa oberta

Els camions amb plataformes elevadores et facilitaran la tasca d’accedir a punts d’altura en treballs de construcció, així com en treballs de manteniment de sistemes d’enllumenat, per exemple.

A més, si el que necessites és traslladar mercaderies, pots llogar un camió sense conductor de caixa oberta. Per la seva banda, al disposar de camions amb caixa oberta podràs transportar major volum i pes, alhora que major accessibilitat a l’hora de la càrrega i la descàrrega.