Lloguer sense conductor de vehicle Pick Up

Grualpa posa a la teva disposició el servei de lloguer sense conductor d’un vehicle pick up equipat amb enganxi bola de remolc. Aquest vehicle té una massa màxima autoritzada de 750 kg i està autoritzat per a conductors amb carnet B.

Amb un pes total en conjunt de 3500 PMA, aquesta pick up ofereix una capacitat i versatilitat excepcionals. Les mides de la caixa són de 180 cm d’allargada i 153 cm d’amplada, proporcionant un espai generós per a les teves necessitats de càrrega. A més, aquest vehicle pot portar un remolc de fins a 2500 kg amb el carnet corresponent (B+E) i la matrícula i assegurança adequades.

La pick up 4×2 de Grualpa està preparada per circular per pistes i camins difícils, embarrats, nevats, relliscosos i sorrencs. Gràcies a les seves suspensions de gran recorregut i la seva caixa reductora (transfer), és capaç de copiar l’orografia del terreny, adaptant-se a les carreteres i camins més complicats amb molta més seguretat que un turisme convencional.

Aquest vehicle és perfecte per a treballar en condicions exigents o per planificar aquella excursió o viatge d’aventura que sempre has somiat. Pots demanar pressupost d’un 4×2 sense conductor, ideal per a múltiples usos. I si necessites una opció 4×4, Grualpa també ofereix aquesta possibilitat amb un suplement.

No perdis l’oportunitat de gaudir de la flexibilitat i robustesa que ofereix el lloguer d’un pick up de Grualpa. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i un pressupost adaptat a les teves necessitats. Amb Grualpa, l’aventura i el treball es converteixen en experiències segures i eficients.