On llogar un camió amb caixa oberta a Girona?

El camió amb caixa oberta té l’avantatge de poder transportar major volum de mercaderia i facilitar la càrrega i descàrrega de la mateixa. La recomanació per al lloguer d’aquest tipus de vehicles és Grualpa, una empresa que s’especialitza en mobilització de càrregues i transport ubicada a Girona.

Avantatges del camió amb caixa oberta

La major avantatge radica en la seva generós espai a on podrà acomodar una infinitat de tipus de mercaderia, el camió de caixa oberta que ofereix Grualpa compta amb una mesura de 1,90 metres d’ample per 4,39 metres de llarg.

La capacitat de càrrega és de 1,100 kg que s’adaptaran als seus requeriments d’una forma ràpida i segura, sense dubte és el mitjà de transport de càrrega més versàtil i utilitzat en el mercat per mobilitzar la major quantitat de mercaderies, maquinàries i contenidors.

Grualpa és una empresa amb 25 anys de servei que s’especialitza en el lloguer d’aquest camió i altres mitjans de càrrega i mobilització de mercaderies a Girona. Oferim el servei sense conductor, per tant, només cal el carnet de conduir vehicles de segona fins a 3500 kg.