On llogar un camió amb cistella elevadora a Girona?

Un camió amb cistella elevadora, també conegut camió cistella, és un vehicle que facilita l’accés a punts on es requereixi executar treballs en alçada. Això és possible pel fet que incorpora sobre el xassís un mecanisme elevador. Així, la seva funció és imprescindible en diversos treballs. Per això, aquí t’expliquem on llogar un camió amb cistella elevadora a Girona.

Per què llogar un camió amb cistella elevadora?

En general, les cistelles elevadores dels camions compten amb la capacitat per a dos operaris i espai per a un material de petita magnitud. Això permet que, en sectors com el de la construcció i el manteniment de xarxes elèctriques i d’enllumenat, el seu ús sigui primordial.

Hi ha diversos tipus de cistella elevadora que depenen de l’abast i longitud d’elevació. Així, per exemple, la grua amb cistella elevadora gran pot superar els 18 metres d’elevació.

A Grualpa pots llogar el millor camió amb cistella elevadora que s’adapti als teus requeriments. Pots triar els següents:

  • Camió amb cistella elevadora 14 metres: el model d’aquest vehicle és P140 TLR
  • Camió amb cistella elevadora 16 metres: aquest model és P160 TLR
  • Camió amb cistella elevadora 18 metres: el model d’aquest camió és TLR 18

Si les característiques d’aquests vehicles no s’adapten a les teves necessitats particulars, també tens l’opció de llogar els camions amb grua telescòpica. Aquest tipus de camions aconsegueixen alçades entre 20 i 23 metres. Així que, si necessites llogar un camió amb cistella elevadora la millor opció és acudir a Grualpa.