Quant val llogar un camió grua?

Un camió grua és un vehicle molt important en els treballs que requereixen la càrrega i descàrrega de materials de gran magnitud. Aquest tipus de vehicle es defineix per incorporar en el seu xassís una grua en lloc de la plataforma convencional utilitzada per carregar mercaderies. Donada la seva importància, aquí t’expliquem quant val llogar un camió grua.

Per què llogar un camió grua?

Entre d’altres, el camió grua ploma és de vital importància per a mobilitzar la mercaderia i materials sense major esforç mentre es carrega o descarrega el vehicle encarregat del seu trasllat. De manera que, per exemple, en el sector de la construcció dels camions grua són indispensables.

Llogar un camió grua té un cost que depèn de factors com el temps d’ús, o fins i tot, del quilometratge. També depèn del seu ús. I, és que hi ha camions grues de mitjana dimensió indicats per elevar i arrossegar cotxes accidentats i altres de més potència ideals per a suportar càrregues d’alta consideració.

A Grualpa pots llogar els següents tipus de camions grua ploma:

  • Camió grua ploma amb caixa oberta

Aquest vehicle ideal per suportar elements pesats té unes dimensions de caixa de 4,10 metres de llarg per 1,90 metres d’ample.

Pots disposar a l’empresa Grualpa del lloguer d’aquest tipus de camió grua sense conductor. Així et resultarà més econòmic si comptes amb el personal capacitat per a conduir vehicles de càrrega. El més important, és que aquests camions poden conduir-se amb carnet de conduir cotxe (3500 kg. De PMA).