Lloguer de camió de fins a 3500kg

Amb el servei de lloguer de camions de fins a 3500kg és possible simplificar els treballs que s’estiguin efectuant en matèria de construcció, trasllats, etc .. La circulació d’aquests vehicles és permesa amb carnet B, de manera que el lloguer de camió sense conductor amb capacitat de càrrega de fins a 1.100 kg és una oportunitat viable. Per això, comptes amb el servei de lloguer de camió que proporciona la reconeguda empresa Grualpa.

Quines són les opcions en lloguer de camions de fins a 3500kg?

Com vam indicar, amb el carnet B és possible portar un camió de fins a 3.500kg. Aquests vehicles de càrrega pesada són ideals per traslladar càrregues en obres de construcció i altres treballs que impliquin la mobilització d’objectes i materials d’un lloc a un altre.

Així, llogar aquest tipus de camions sense conductor constitueix una opció viable, com la que proporciona Grualpa a Girona. D’aquesta manera, és possible disposar de l’lloguer de camió de fins a 3.500 kg.de PMA, amb caixa oberta i tancada amb les següents característiques:

  • Camió amb caixa oberta, amb una mesura de 1,90 metres d’ample per 4,39 metres de llarg.
  • Camió amb caixa tancada amb plataforma: aquest model té unes mesures de 2 metres d’ample per 3,60 metres de llarg.

Al llogar un camió amb aquestes característiques a Grualpa, pots assegurar l’eficiència en els treballs respectius al trasllat de materials, ja que la seva capacitat de fins a 1.100 kg. s’adapta a les necessitats requerides per avançar en les tasques de l’obra sense majors esforços ni contratemps.